Jens A. udvider samarbejdet med KlarPris!

15.12.2020

Jens A. er en erfaren fuldsortiments el-grossist, som servicerer el-installatører og industri på det professionelle marked. Virksomheden er især stærk på automationsprodukter, belysninger og øvrigt materiel til el-installationsbranchen.

Produktsortimentet omfatter de kendte mærkevarer samt egne konkurrencedygtige nicheagenturer.  Det bliver understøttet af personlig produktviden og høj teknisk knowhow i det daglige salgs- og servicearbejde.  Jens A. er fysisk placeret med egne lagre og kontorer i Aalborg og Slagelse, og har landsdækkende dag til dag distribution. Læs mere om Jens A. her.

 

Jens A. har arbejdet med e-handel i mere end 30 år, og tilbyder el-branchens B2B kunder 24/7 adgang via webshop og mobilapp.  Disse muligheder bliver nu endnu mere synlige og tilgængelige via et udvidet samarbejde med KlarPris.

 

Er du ikke kunde? Så prøv KlarPris gratis i 14 dage.

Spar tid, penge og ressourcer med KlarPris. Prøv det gratis og se hvor nemt det er! Ved du ikke om KlarPris er for dig? Book en demo, så gennemgår vi indkøbssystemet med dig.

 

Prøv 14 dage gratis     Book demo

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via indkøbssystemet. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.