KlarPris indgår aftale med HS Tarm!

30.01.2019

HS Tarm får nu synliggjort sine produkter via KlarPris!

HS Tarm producerer og forhandler blandt andet det velkendte mærke Baxi. Virksomhedens sortiment inkluderer både varmepumper, kedler til gas, olie og biobrændsel samt lagertanke, buffertanke og varmtvandsbeholdere. Fremover vil disse kvalitetsprodukter være endnu nemmere at finde i KlarPris – de vil nemlig blive vist med tilhørende logo.

HS Tarm er en del af en gruppe, der sælger varmeløsninger til hele Europa. Gruppen består af HS Tarm og udviklingsselskabet Scandtec A/S i Danmark, HS Perifal i Sverige og HS France i Frankrig. Gruppen har, siden 1927, oparbejdet mange års erfaring inden for kedler til opvarmning af boliger, og forsyning af varmt vand til boligen, samt større gas- og biobrændselsanlæg.

HS Tarm har et meget tæt samarbejde med BDR Gruppen (BDR Thermea) og eneret på forhandling af gruppens produkter i Danmark og Sverige. BDR Thermea har med sine mange afdelinger fordelt rundt om i Europa en stor styrke i udvikling af nye produkter der kombinerer CO2-reduktion og optimering af effektivitet for brugerne og dermed skabe en renere fremtid for vores kommende generationer. Du kan læse mere om HS Tarm & Baxi her.

 

“Vi har lagt alle vores produkter ind på KlarPris fordi flere og flere installatører bruger KlarPris i hverdagen. Det er ikke alle grossister der lagerfører alle vores produkter, og prissætningen ud mod installatøren kan derfor være meget svingende. Ved at vores prisliste er online på KlarPris får vi alle vores produkter synlige for installatørerne i én ”prisliste” de bruger dagligt. Så er gennemsigtigheden på dette område faktisk løst. Der er jo også en grund til, at alle de store VVS – og El-grossister også bruger KlarPris.” – Salgschef Stig Engel Hansen.

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via indkøbsplatformen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

 

Vil du også optimere dit indkøb?

Spar tid, penge og ressourcer med KlarPris. Prøv det gratis og se hvor nemt det er!

Ved du ikke om KlarPris er for dig? Book en demo, så gennemgår vi indkøbssystemet med dig.

 

Prøv 14 dage gratis     Book demo