KlarPris stormer fremad: Køber det topmoderne kalkulationssystem EverCalc

20.04.2021

Opkøbet af EverCalc skal hjælpe installatører med at drive en effektiv og profitabel forretning, da forretningsprocesser samles i ét system. Målet er at frigive tid og ressourcer i branchen ved at forbinde de mest værdiskabende systemer som installatøren bruger.

KlarPris blev købt af Kapitalfonden Adelis Equity Partners for 5 måneder siden. Nu sidder det fremadstormende selskab på den anden side af bordet med opkøbet af EverCalc, et kalkulationssystem der hjælper installatører med at strømline processer, og spare tid i den ikke-fakturerbare proces ved tilbudsgivning.

 

”Vi er enormt glade for at blive en del KlarPris. Vi arbejder begge på at digitalisere installationsbranchen, og gøre installatørernes forretningsprocesser så nemme som mulige. Symbiosen mellem produkterne er utrolig værdiskabende, og med de fremtidsorienterede briller på er det en utrolig spændende tid vi går i møde sammen!” – udtaler Tim Westergaard Krupsdahl, stifter af EverCalc.

 

En nemmere hverdag for installatøren

Opkøbet af EverCalc er blot den seneste af en række store nyheder fra KlarPris. Siden virksomheden blev købt af Adelis, har de styrket båndet til nuværende integrationspartnere på tværs af Skandinavien, og indgået nye partnerskaber. EverCalc bliver naturligvis integreret i alle systemer som KlarPris er integreret i, så installatører let kan forbinde alt administration, materialeindkøb og tilbudsgivning.

 

”Vi er rigtig glade for at få EverCalc ind som en del af familien. De har udviklet et super skarpt kalkulationssystem, som vi glæder os til at tilbyde vores kunder! Det her er endnu et skridt i retningen af at samle installatørernes forretningsprocesser ét sted, så de får det fulde overblik over deres forretning, og får mere tid til de værdiskabende opgaver.” – udtaler Jens Davidsen, CEO i KlarPris A/S.

 

Om KlarPris

KlarPris er et komplet og datadrevet indkøbssystem der understøtter, udvikler og digitaliserer den professionelle installatørs forretning. Systemet giver et unikt indblik i virksomhedens adfærd og indkøb på tværs af grossister, som kan bruges til at udvikle indkøbs- og brandstrategier, strømline indkøb og projekter samt meget mere.

KlarPris er med andre ord et indkøbssystem for installatører der vægter datadrevet indkøb højt, hvor objektivitet, transparens og professionalisme er de vigtigste faktorer.

 

Om EverCalc

EverCalc er markedets hurtigste, nemmeste og mest brugervenlige kalkulationsprogram til VVS- og El-installatører. Systemet hjælper installatørerne med at strømline deres tilbudsproces ved både at spare dem tid i den ikke-fakturerbare proces, samt give et grafisk og brugervenligt overblik over omkostningerne.

Læs mere om EverCalc her