Kloakgods.dk sælger nu produkter via KlarPris!

12.02.2020

Installatører og håndværkere kan nu købe VA-materialer via KlarPris.

Kloakgods.dk tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsvarer til lave priser. Blandt det faste produktsortiment er varer til kloakering, afvanding, spildevandsbehandling, regnvandshåndtering, drænrør og diverse støbejernsgods. Virksomheden kan også skaffe specialvarer, hvis deres kunder mangler noget bestemt. Læs mere om kloakgods.dk her.

 

“Kloakgods.dk dækker bredt indenfor kloak, regnvand, dræn, nedsivning i det åbne land mv., og vi vil selvfølgelig gerne gøre det nemt for installatørerne at købe de kvalitetsprodukter vi forhandler. Derfor giver samarbejdet med KlarPris rigtig god mening for os” – Martin Hindsberg, Direktør i Kloakgods.dk.

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via indkøbsplatformen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

 

Vil du også optimere dit indkøb?

Spar tid, penge og ressourcer med KlarPris. Prøv det gratis og se hvor nemt det er!

Ved du ikke om KlarPris er for dig? Book en demo, så gennemgår vi indkøbssystemet med dig.

 

Prøv 14 dage gratis     Book demo