LAUFEN indgår samarbejde med KlarPris!

19.03.2019

LAUFENs kvalitetsprodukter bliver fremover vist med logo, så de bliver nemmere at finde!

LAUFEN blev grundlagt i 1892 i Schweiz og har siden 1999 været en del af Roca-koncernen – tilsammen udgør de verdens største producent af sanitetskeramik. Roca-koncernen har 20.000 medarbejdere i mere end 135 lande verden over, og producerer mere end 38 millioner sanitetsprodukter årligt.

Virksomheden har dybe rødder i stolte traditioner omkring produktionen, men er også en ultra moderne virksomhed med design og innovation som kerneværdier, samt et produktportefølje der indeholder alt fra sanitetsprodukter, badekar og vandhaner til badmøbler og andet tilbehør til badeværelset.

 

“I LAUFEN har vi et stort fokus på vores digitale profil. Derfor er det vigtigt for os, at vores produkter er let tilgængelige for vores kunder både fysisk og online, hvilket KlarPris er med til at støtte op om” – Daniel Jørn Nielsen, Adm. Direktør, LAUFEN.

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via indkøbsplatformen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

 

Vil du også optimere dit indkøb?

Spar tid, penge og ressourcer med KlarPris. Prøv det gratis og se hvor nemt det er!

Ved du ikke om KlarPris er for dig? Book en demo, så gennemgår vi indkøbssystemet med dig.

 

Prøv 14 dage gratis     Book demo