Vi søger en salgskonsulent

OBS: Dette stillingsopslag kan ikke længere søges.

 

 

Vi søger en salgskonsulent til salg og opsalg på det danske marked.

 

Om jobbet

Som salgskonsulent bliver dine primære arbejdsområder salg og opsalg. Du bliver en del af vores KAM-team, som sørger for at vækste virksomheden. Derudover bliver en af dine fornemmeste opgaver at yde support til vores danske kunder.

Dit arbejdet vil foregå fra vores kontor i København, men der vil være mulighed for hjemmearbejde. Størstedelen af dit arbejde vil foregå via telefon, mail og online møder.

 

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af følgende opgaver:

  1. Skabe opsalg til eksisterende kunder
  2. Kanvas salg
  3. Assistere vores KAM med møde-booking og administrative opgaver
  4. Undervise eksisterende kunder via online sessioner
  5. Yde kundesupport
  6. Hjælpe nye kunde med opsætning
  7. Deltage i messer og kundearrangementer et par gange om året

 

Dette er en nyoprettet stilling, og derfor vil du have stor mulighed for at præge jobbet.

 

Din profil

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Det er derimod afgørende at du motiveres af salg, og besidder et ”hunter”-gen. Du elsker at snakke med kunderne, og sætter samtidig en ære i at yde en god kundeservice.

Har du tidligere arbejdet med salg, eller kommer du fra byggebranchen, er det en fordel.

 

Som person

Som person er du udadvendt og har en positiv tilgang til dine opgaver. Du er målrettet, kan arbejde selvstændigt, men er samtidig en god og fleksibel holdspiller. Du trives med at have mange bolde i luften, og du er ikke bange for en travl hverdag. Du elsker opsøgende salg og har flair for det, hvor du også formår at følge op på og afslutte et salg.

 

Du tilbydes

En selvstændig hverdag med masser af frihed og spændende udfordringer. Du planlægger selv din hverdag, og derfor er din egen motivation afgørende for din succes.

Computer og mobil stilles naturligvis til rådighed.

Der er tale om et fuldtidsjob med løn efter kvalifikationer.

 

Virksomheden

Vi er en innovativ tech-virksomhed, som har udviklet en effektiv indkøbsportal for B2B-aktører i byggeindustrien. Vores platform optimerer indkøbsprocessen både tidmæssigt og økonomisk, og siden vores opstart i 2013 er vi vokset massivt. I dag er vi tilstede i både Danmark, Sverige, Tyskland og Østrig.

Vi er et ungt og dynamisk team, som består af udviklere, brancheeksperter og administrative hænder. Vores hovedkontor ligger i København (Christianshavn), tæt på både metro, Islands Brygges havnebad og centrum. Hvis du lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø, et godt sammenhold, sjove fællesarrangementer hver måned og stor fleksibilitet, så ansøg i dag!

OBS: Dette stillingsopslag kan ikke længere søges.