Lemvigh-Müllers Formel 1000 for VVS-installatører findes nu på KlarPris!

05.03.2019

“Lemvigh-Müller har udvidet sit populære Formel 1000 pris- og produktprogram så det, udover produkter til el-installation og industri, nu også omfatter ca. 1.400 af de mest anvendte VVS-produkter, som bruges af professionelle,” fortæller Marketing- og e-businessdirektør Kim Øxenholt. 

Formel 1000-produkterne har konkurrencedygtige, faste priser. Der er tale om et gennemtænkt produktprogram med faste varenumre, som er nemt og hurtigt at finde rundt i. Samtidig kan man være sikker på, at alle VVS-produkter i Formel 1000-programmet er 100 procent i orden. Man kan fra tid til anden opleve, at producenten bag produktet bliver skiftet ud. Det sker så Lemvigh-Müller hele tiden kan sikre kunderne de bedste priser – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Som VVS-installatør vil man også opleve attraktive priser på produkter, der ikke er deciderede VVS-produkter. Hele Formel 1000-programmet er tydeligt markeret i KlarPris!

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via indkøbsplatformen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

 

Vil du også optimere dit indkøb?

Spar tid, penge og ressourcer med KlarPris. Prøv det gratis og se hvor nemt det er!

Ved du ikke om KlarPris er for dig? Book en demo, så gennemgår vi indkøbssystemet med dig.

 

Prøv 14 dage gratis     Book demo