Mads Madsen VVS Engros A/S sælger nu varer via KlarPris!

03.10.2019

Mads Madsen VVS Engros A/S er en traditionel engrosvirksomhed, hvis viden og serviceniveau er på fuldt niveau med de store engrosvirksomheder. Virksomheden har 16.000 varenumre på lager inden for VVS, VA, værktøj og beklædning – og der kommer nye produkter til hver dag. Virksomheden leverer både hvor og hvornår kunden ønsker det, også når det er en hasteopgave. Du kan læse mere om Mads Madsen VVS Engros A/S her.

 

“Vi får en større synlighed med KlarPris. så vi glæder os meget til samarbejdet! Det skal være hurtigt og nemt for kunden at sammenligne og foretage et godt køb – det er det med KlarPris. Vi bliver ”målt og vejet” rent prismæssigt – det synes vi er fair.” – Mads Madsen, Direktør i Mads Madsen VVS Engros A/S.

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via indkøbsplatformen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

 

Vil du også optimere dit indkøb?

Spar tid, penge og ressourcer med KlarPris. Prøv det gratis og se hvor nemt det er!

Ved du ikke om KlarPris er for dig? Book en demo, så gennemgår vi indkøbssystemet med dig.

 

Prøv 14 dage gratis     Book demo