Nu kan du købe AV-udstyr fra Imago Sonas via KlarPris!

10.12.2019

Imago Sonas forhandler en række kendte AV-mærker, og er kendt for kompromisløs service, leveringsdygtighed og hands-on viden.

Virksomheden har blandt andet leveret løsninger til Københavns Lufthavn og Mosegaard Museum, og sælger følgende mærker: Atlona, Origin Acoustics, Chief, Projecta, SCP, Sharp Pro Display og Vivitek. Læs mere om Imago Sonas her.

 

“Vi er glade for at KlarPris er begyndt at samle AV-produkter på deres markedsplads, og det var en nem beslutning at starte et samarbejde med dem. Markedspladsen er et stærkt værktøj – både til vores nuværende kunder, men også fordi vi oplever en stigende interesse fra elektrikere, for de produkter vi tilbyder.” – Mads Nørskov, Sales Director, Imago Sonas.

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via indkøbsplatformen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

 

Vil du også optimere dit indkøb?

Spar tid, penge og ressourcer med KlarPris. Prøv det gratis og se hvor nemt det er!

Ved du ikke om KlarPris er for dig? Book en demo, så gennemgår vi indkøbssystemet med dig.

 

Prøv 14 dage gratis     Book demo