Nu kan du købe hvidevarer fra Simtra via KlarPris!

10.10.2019

Hvidevarer fra Simtra kan nu købes via markedspladsen!

Simtra blev grundlagt med en rebelsk ånd, og en ambition om at tilbyde hvidevarer af høj kvalitet til lave priser. Virksomheden har et bredt udvalg af de mest populære hvidevarer til køkkenet til meget konkurrencedygtige priser! Læs mere om Simtra her.

 

”Hos Simtra er vi glade for at kunne præsentere vores produkter til hele Danmark igennem KlarPris. Vi mener at alle skal have muligheden for at komme i nærheden af varer til meget attraktive priser, uanset om du er medlem af en større koncern eller blot er en enkeltmandsvirksomhed.” – Bjarne Bilenberg, Adm. Direktør i Simtra. 

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter på markedspladsen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

 

Vil du også optimere dit indkøb?

Med KlarPris får du overblik over dit indkøb. Dermed sparer du både tid, penge og ressourcer. Prøv det gratis i 14 dage, og se hvor nemt det er!

 

Prøv 14 dage gratis