Nyt samarbejde: TS-gruppen vælger KlarPris som indkøbs- og dataværktøj til alle medlemmer

04.10.2022

Da TS-gruppen gik på jagt efter en leverandør, som kunne understøtte deres samlede indkøb, var det med et klart fokus: Der var behov for et bedre indblik i gruppens indkøbsdata, så de sammen kunne stå endnu stærkere. Gruppen har nu indgået et samarbejde med KlarPris, som både gavner hvert medlem og selve kæden.

Professionelt indkøb og datadrevne beslutninger med Business Intelligence

Da KlarPris blev købt af Kapitalfonden Adelis Equity Partners i 2021, var målsætningen at gøre systemet attraktivt for de store spillere i installationsbranchen. Blot ét år efter opkøbet kan virksomheden offentliggøre et samarbejde med Danmarks største kæde af el-installatører og elinstallationsvirksomheder: TS-gruppen.

Samarbejdet giver gruppens medlemmer en individuel licens til indkøbssystemet og alle dets funktioner, samt det unikke analyseværktøj som giver indblik i indkøbsdata på tværs af leverandører, grossister og producenter.

 

”Vi er glade og stolte over at Danmarks største sammenslutning af el-installatører har valgt os som leverandør, det er en stor sejr! Vi glæder os til at komme i gang med samarbejdet, og til at hjælpe kæden med at løfte indkøbsudfordringen til et nyt professionelt niveau. Ydermere vil KlarPris understøtte TS-gruppens leverandør- og brandstrategi, hvor loyalitet kommer til gavn og glæde for både medlemmer og samarbejdspartnere” – udtaler Simon Uldall, Salgschef i KlarPris.

 

Fra individuelt indkøbssystem til komplet kædeløsning

De fleste kender KlarPris for den berømte prissammenligning, som virksomheden pionerede og udbredte i 2014. Systemet har siden udviklet sig til et komplet og datadrevet indkøbssystem, der håndterer alle indkøbsprocesser for installationsvirksomheder. Som noget nyt tilbyder KlarPris også en komplet service på kædeniveau, og netop dén service har været afgørende for TS-gruppen.

I udvælgelsesprocessen har gruppen haft fokus på at udvælge et indkøbssystem, der kan give indblik i kædens indkøb på tværs af medlemmerne. Det skal gøre det nemmere at ensrette og optimere indkøbet, og dermed få TS-gruppen til at stå endnu stærkere overfor både kunder og leverandører.

 

”Vi blev utrolig positivt overrasket, da vi blev præsenteret for KlarPris’ analyseværktøj – både på virksomhedsniveau, men især også på kædeniveau. Det giver os en indsigt på tværs af medlemmerne, som vi aldrig har haft før, og det vil uden tvivl få os til at stå endnu stærkere!”– udtaler Thomas Hestbæk, Adm. Direktør hos TS-gruppen.

 

Om KlarPris

KlarPris er et komplet og datadrevet indkøbssystem, der understøtter, udvikler og digitaliserer den professionelle installationsvirksomheds forretning. Systemet giver et unikt indblik i adfærd og indkøb på tværs af grossister og leverandører, som kan bruges til at udvikle indkøbs- og brandstrategier, strømline indkøb, håndtere projekter samt meget mere.

KlarPris er med andre ord et indkøbssystem for den fremtidsorienterede virksomhed, der vægter datadrevet indkøb højt, og hvor objektivitet, transparens og professionalisme er vigtige faktorer.

 

Om TS-gruppen

TS-gruppen er Danmarks største landsdækkende sammenslutning af autoriserede el-installatører og elinstallationsvirksomheder. Gruppen blev etableret i 1984, og har i dag mere end 800 topkvalificerede medarbejdere på tværs af 41 lokalt forankrede og individuelle virksomheder. Som gruppe servicerer de både privat- og erhvervskunder, og tilbyder mange forskellige kompetencer indenfor energioptimering og alle typer af el-opgaver.