Oras: “KlarPris var en oplagt beslutning for os!”

19.01.2021

Marketingsstrategi der bygger på reel indsigt

2020 stod i digitaliseringens tegn. Både for installatører, men også for grossister, leverandører og producenter. Der har aldrig været et større ønske om at få indsigt i kundernes adfærd, præferencer og handelsmønstre, hvilket er en af grundene til, at Oras har valgt KlarPris som en del af deres marketingsstrategi fremadrettet.

 

Business Intelligence og egen shop

Som en del af samarbejdet får Oras indsigt i installatørernes indkøbsadfærd*, så de kan optimere deres marketingsaktiviteter. Det betyder bl.a. at de fremover får indblik i, hvilket af deres produkter som købes af installatøren, om der er forskel på hvad der købes rent geografisk, og hvordan deres markedsandele udvikler sig.

Udover kundeindsigten får Oras egen shop i KlarPris. Det betyder, at installatører som handler via KlarPris fremover kan vælge udelukkende at se Oras’ produkter når de browser igennem kategorier og søger efter varer. Når kunden har fundet de Oras-produkter som han/hun ønsker, vil ordren naturligvis gå til grossisten som sædvanligt.

* Indsigten er anonymiseret og overholder alle gældende GDPR-regler.

 

“Vi har fulgt KlarPris med interesse i længere tid, og efter vi blev præsenteret for systemets opbygning og udbytte, var beslutningen om at være med oplagt for os. Vi glæder os til at komme i gang, få systemet ”ind under huden” og mærke værdien for Oras Armatur.” – Kim Klejnstrup Olesen, Country Manager, Oras Armatur A/S.

 

Om Oras

Oras gør livet bedre ved at tilbyde smarte løsninger, der gør brugen af vand let og bæredygtig. Virksomhedens produkter er tidløse, både hvad angår form og funktionalitet, og så de er designet til at kunne håndtere alt, hvad der sker i kundens liv. Produkterne er ansvarligt fremstillet af de fineste, mest slidstærke materialer, og de er i sandhed fit for life. Så hvis dine kunder sætter pris på at få noget ekstra, og fokuserer på at skabe en bæredygtig fremtid, så går du ikke galt i byen med Oras.

 

Om KlarPris

KlarPris hjælper installatører med at optimere deres indkøb samt de administrative processer og adfærdsmønstre som relaterer sig til indkøb i en virksomhed.

Prøv indkøbssystemet gratis i 14 dage, eller book en demo hvis du vil vide mere.

 

Prøv 14 dage gratis     Book demo