Rådgivning

Vores skræddersyede rådgivning er skabt til at sikre din virksomhed får den nødvendige support til at opnå specifikke målsætninger. Vores konsulenter er specialiserede i, at målrette løsninger og processer til det konkrete behov, så din virksomhed kan undgå udfordringer før, under, og efter forløbet. På den måde kan du være sikker på at din virksomhed, har de bedste forudsætninger for at maksimere sit potentiale med KlarPris som support.

 

 

Kom godt i gang

Generel rådgivning

Vi kan sammensætte rådgivningsseancer ud fra dine specifikke udfordringer. Det er vigtigt for os, at arbejdet med KlarPris og KlarCalc bliver så nemt og værdifuldt for dig og virksomheden, som overhovedet muligt.

Læs mere
Årsudbud

Optimér din handel med vores revolutionerende købsoversigt! Få indsigt i købsadfærd og handelsmønstre, frigør økonomiske ressourcer og få strategiske anbefalinger baseret på digitale handelsmønstre. Tag dine handelsaftaler til næste niveau.

Læs mere
Projektkoordinator

Modulet er for dig, som har brug for at blive ført igennem alle fordelene, genvejene og daglige work-arounds i KlarPris og KlarCalc. Alt sammen noget, der vil styrke dig i den daglige projektkoordinering og frigive mere tid til andre vigtige opgaver.

Læs mere

Vil du gerne dygtiggøre dig?

Vi tilbyder uddannelser til virksomheder, der ønsker at booste sine digitale processer, medarbejdernes vaner, men som mangler de nødvendige værktøjer, til at få det største udbytte af sine digitale platforme.

 

Se alle vores uddannelser