Roth starter samarbejde med KlarPris

03.11.2020

Samarbejdet betyder bl.a., at vores kunder fremover kan finde Roths produkter i en selvstændig “shop” i KlarPris, hvor de kan søge mellem alle varerne, uden at blive forstyrret af andre brands. Bestillingen af Roth-varer sendes til den valgte grossist, som står for levering af varen.

Roth er specialister i gulvvarme- og brugsvandssystemer, og er kendt for sine innovative og energirigtige kvalitetsprodukter. Læs mere om Roth her.

 

 ”Vi er glade for, og ser frem til, at både nuværende og nye kunder får mulighed for at købe Roth produkter via vores samarbejde med KlarPris. Alle vores produkter vil være tilgængelige på platformen, og dermed gøre det nemt og overskueligt – for både vores nuværende, og selvfølgelig også nye kunder.” – Per Kronil, Group Market Director, North Europe.

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via indkøbssystemet. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

 

Vil du også optimere dit indkøb?

Spar tid, penge og ressourcer med KlarPris. Prøv det gratis og se hvor nemt det er!

Ved du ikke om KlarPris er for dig? Book en demo, så gennemgår vi indkøbssystemet med dig.

 

Prøv 14 dage gratis     Book demo