Thürmer Tools starter samarbejde med KlarPris!

07.01.2021

Thürmer Tools er en 140 år gammel virksomhed, der trods den høje alder er dybt fokuseret på altid at lagerføre og producere den allerhøjeste kvalitet. Service er kernen i deres forretning – ja, faktisk er deres mission at have Europas bedste kvalitet, de gladeste kunder, og forhandlere som elsker at handle med dem. Og det er lykkedes virksomheden! Med en startup-mentalitet der fokuserer på altid at yde mere og bedre end hvad der forventes, er det lykkedes spåntagningsspecialisten at vækste 300% over få år. Læs mere om Thürmer Tools her.

 

“KlarPris formår at støtte både grossister og producenter, og det er unikt. De forstår samspillet mellem de to parter, og i en tid hvor Amazon og lignende platforme banker på døren, er det vigtigt at vælge sin medspillere med omhu. Det har vi gjort med KlarPris.” – Erick Thürmer, Adm. Direktør i Thürmer Tools.

 

Prøv KlarPris gratis i 14 dage.

Optimer dit indkøb med KlarPris. Prøv det gratis og se hvor nemt det er! Ved du ikke om KlarPris er for dig? Book en demo, så gennemgår vi systemet med dig.

 

Prøv 14 dage gratis     Book demo

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via indkøbssystemet. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.