Viessmann A/S indgår samarbejde med KlarPris!

20.06.2019

Nu kan du købe produkter fra Viessmann A/S via KlarPris.

Viessmann A/S er førende indenfor opvarmningsløsninger til såvel boliger som industri og erhverv. Med et omfattende og ekstremt kvalitetsstærkt produktsortiment indenfor især gaskedler, alle typer varmepumper og varmtvandsbeholdere, er virksomheden det foretrukne valg når der skal vælges energirigtige løsninger. Læs mere om Viessmann A/S her.

 

”Vi går meget op i at hjælpe kunderne. Derfor er vi glade for, at en stor del af vores kvalitetsprodukter nu er på KlarPris, bl.a. den nye Viessmann A+/A++ energimærket luft/luft varmepumpe. KlarPris samler vores kunders indkøb, og det støtter vi gerne op om.” – Jeppe D. Johansen, Adm. Direktør, Viessmann A/S.

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via indkøbsplatformen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

 

Vil du også optimere dit indkøb?

Spar tid, penge og ressourcer med KlarPris. Prøv det gratis og se hvor nemt det er!

Ved du ikke om KlarPris er for dig? Book en demo, så gennemgår vi indkøbssystemet med dig.

 

Prøv 14 dage gratis     Book demo