Nicobelli begynder at sælge produkter via KlarPris’ markedsplads!

21.08.2019

Nicobelli vil blandt andet sælge FlowCon og Paffoni via KlarPris!

Nicobelli er en VVS-grossist med særlig fokus på kvalitetsvarer. Alle varer er nøje udvalgt med fokus på kvalitet, funktionalitet og miljømæssige krav. Virksomheden er desuden enedistributør af Paffoni og FlowCon Internationals dynamiske og termostatiske reguleringsventiler. Læs mere om Nicobelli VVS her.

 

“Nicobelli står for FlowCon, og så er vi eneforhandler af italienske Paffoni, så vi glæder os til at komme ud til de professionelle VVS-installatører via KlarPris, så de får nemt ved at købe disse varer. Og så vil vi gerne takke KlarPris for en yderst god support i hele den her proces!” – Carsten K. Hartmann, Adm. Direktør i Nicobelli.

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter på markedspladsen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

 

Vil du også optimere dit indkøb?

Med KlarPris får du overblik over dit indkøb. Dermed sparer du både tid, penge og ressourcer. Prøv det gratis i 14 dage, og se hvor nemt det er!

 

Prøv 14 dage gratis